RWA loader
RWA loader
RWA loader
RWA loader
RWA loader
RWA loader
RWA loader
RWA

Zašto RWA?

  • U ponudi imamo najveći izbor mineralnih đubriva.
  • Našim poljoprivrednicima nudimo proverenu genetiku iza koje stoji stručan tim koji unapređuje i razvija naša semena.
  • U ponudi imamo veliki izbor preparata za zaštitu bilja.
  • Kooperativna saradnja koja podrazumeva otkup gotovih proizvoda od naših poljoiprivrednika.
  • Podrška našeg stručnog i prodajnog tima.

Poštovani proizvođači

Više od 10 godina postojanja, testiranja, selekcije i prilagođavanja asortimana potrebama poljoprivrednih proizvođača u našoj zemlji, u mogućnosti smo da vam ponudimo paletu našeg semenskog programa, uvereni da zadovoljava sve vaše potrebe i zahteve.

Kao što je još 1876. godine Friedrich Willhelm Raiffeisen po prvi put organizovao udruživanje individualnih poljoprivrednih proizvođača radi jačanja njihovih pozicija u društvu i privredi, tako i dan danas naša matična organizacija, RWA - Raiffeisen Ware Austria je i dalje u vlasništvu svojih zadrugara, koji su je i osnovali, nudi brojna rešenja i podršku samim proizvođačima.

Ta ideja i duh pod kojim je ime Raiffeisen postalo poznato širom Evrope, akcionari Raiffeisen Ware Austria, austrijski poljoprivredni domačini, pokušavaju da prošire i na okolne zemlje kroz mrežu svojih ćerki firmi, prilagođavajući svoja višedecenijska iskustva lokalnim uslovima, ali želeći i da nauče nešto od svojih komšija.

Vođena tim načelom, nastala je i najmlađa kompanija u lancu, RWA Srbija DOO.

O nama
O nama

Razvojem sopstvenog programa semena, koji je pokretač svih aktivnosti delovanja Matične kompanije i ostalih regionalnih, preko plasmana veštačkih đubriva, pa do otkupa gotovih proizvoda od poljoprivrednih proizvođača, RWA SRBIJA pokušava da znanje i iskustvo stečeno u skoro svim zemljama regiona, prilagodi i ponudi i na našem tržištu.

Vođeni dobrim iskustvima i ponosni na rezultate naših hibrida kukuruza, suncokreta i uljane repice, sorti pšenica i soje, sigurni smo da možemo svakom proizvođaču ponuditi upravo ono što njemu treba.

Diriguj svoj prinos uz RWA!